DJ Sem en de verloren muziek show

 Stap in de wereld van interactief theater met humor, kleur en natuurlijk, muziek.

 In een vrolijke en muzikale wereld nodigt DJ Sem het publiek uit voor een groots feest. Maar wanneer hij zijn muziek wil laten klinken, ontdekt hij dat alle muziek plotseling is verdwenen, dankzij de gemene Bastiaan. Bastiaan biedt echter een uitweg: als Sem en de kinderen drie uitdagende opdrachten volbrengen, zal hij de muziek teruggeven. Gaat het Sem en de kids lukken om alle muziek terug te krijgen?

“DJ Sem en de Verloren Muziek” is speciaal ontworpen voor kinderen tussen 4 en 12 jaar oud, maar laat je niet misleiden – ouders en volwassenen zullen net zozeer van de voorstelling genieten. Deze productie is geschikt voor verschillende locaties, waaronder basisscholen, theaterfestivals, bibliotheken en culturele evenementen. De voorstelling heeft een speelduur van ongeveer 30 minuten en wordt geleverd met een professioneel decor, bestaande uit een DJ Booth, flightcases, trussen en speakers. Onze acteur zal 2 uur voor aanvang van de show aanwezig zijn om het decor op te bouwen, zodat alles gereed is voor een magische ervaring.

Contact ons

Bent je enthousiast over DJ Sem en wil je gelijk boeken of heb je nog vragen? Neem dan contact op via onderstaand formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!