Ferdinand Goudsmit

Ferdinand Goudsmit: Meester-sleutelmaker en Verhalenverteller

Ferdinand Goudsmit is niet alleen een van de beste sleutelmakers, maar ook een echte avonturier. In zijn rijk gevulde leven heeft hij talloze avonturen beleefd en hij deelt zijn verhalen het liefst met anderen. Met zijn kar vol spullen trekt hij door het hele land om zoveel mogelijk mensen te betoveren met zijn verhalen.

Ferdinand Goudsmit is een bijzondere straattheater act. Met zijn kar vol spullen trekt hij het hele land door om zo aan iedereen zijn familieverhaal door te vertellen. De familie Goudsmit zijn al jaren sleutelmakers, een echt familiebedrijf dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Nu is het de beurt aan Ferdinand om alle verhalen door te vertellen en nieuwe sleutels te maken. Ferdinand Goudsmit is de beste sleutelmaker van het land!

Laat je betoveren door de verhalen van Ferdinand Goudsmit terwijl hij de deuren opent naar avontuur, geschiedenis en de magie van het leven. Zijn kar zit vol met schatten en elk object draagt een verhaal met zich mee, een verhaal dat Ferdinand met passie deelt met iedereen die de kans krijgt om te luisteren. Kom en ontdek de wereld van Ferdinand Goudsmit, waar sleutels niet alleen deuren openen, maar ook harten en geesten.

Ferdinand is een mobiele straattheateract die op verschillende locaties ingezet kan worden. Met zijn kar vol bijzondere voorwerpen trekt hij onmiddellijk de aandacht. Hij garandeert een geweldige ervaring voor zowel jong als oud.

Contact ons

Ben je enthousiast geworden over Ferdinand Goudsmit en wil je meteen boeken of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!